Disclaimer website Het Beleg van Ieper

Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website www.hetbelegvanieper.be

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze informatie op de website worden ontleend. Hoewel Het Beleg van Ieper zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan de mogelijkheid bestaan dat bepaalde informatie niet correct is. Het Beleg van Ieper garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij is van virussen. Het Beleg van Ieper kan hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden. Het Beleg van Ieper is daarbij ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze informatie en/of gegevens van deze website.

Informatie van derden, producten en diensten 

Het Beleg van Ieper aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden die gelinkt zijn aan www.hetbelegvanieper.be. Het gebruik van deze links is voor eigen verantwoordelijkheid en dienen louter ter informatie van de gebruiker van deze site. Informatie op deze websites is door Het Beleg van Ieper niet beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle op deze website aangeboden informatie berusten bij Het Beleg van Ieper. Het is niet toegestaan om informatie op deze website over te kopiƫren of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de zaakvoerder Ann Lenoir U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Het Beleg van Ieper heeft het recht om de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan voorafgaandelijk te verwittigen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Toepasselijk recht

Op deze website en disclaimer is het Belgisch recht van toepassing. Enkel rechtbanken van het Gerechtelijk arrondissement Ieper zijn bevoegd.